Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 8 Decembrie

Vremea se va menține în general închisă, iar local și temporar va ploua și trecător va burnița. La munte vor fi precipitații mixte și posibil, cu totul izolat și în jumătatea de nord a Moldovei, ce vor depune polei. Se va semnala ceață mai persistentă în regiunile extracarpatice și pe alocuri, dimineața și noaptea, în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține în general închisă și trecător va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de 3…4 grade. Vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply