Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vinerii 9 Decembrie

Vremea se va menține în general închisă, iar îndeosebi în regiunile intracarpatice și în extremitatea de sud-est se va încălzi față de ziua precedentă. În sud și est și pe arii mai restrânse în rest va fi ceață sau nebulozitate stratiformă, iar trecător și burniță sau ploaie slabă. În jumătatea de vest a teritoriului, înnorările se vor accentua treptat și aria ploilor va fi în extindere. Cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp, iar mai ales în Carpații Occidentali și în nordul Carpaților Orientali, izolat 25 l/mp. La altitudini de peste 1900 m, trecător se vor semnala precipitații mixte. Vântul va avea intensificări la munte, cu rafale de peste 80…90 km/h în zona înaltă, dar temporar și în regiunile vestice și izolat în centru și est. Temperaturile maxime vor fi de la 1…2 grade în zonele cu ceață persistentă din nordul Moldovei, până spre 13…14 grade în sudul Dobrogei și al Banatului, iar cele minime se vor situa în general între 4 și 9 grade.

La BUCUREȘTI,

Vor fi înnorări persistente și se va semnala ceață asociată trecător cu burniță sau ploaie slabă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul a 7 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade.Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply