Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 10 Decembrie

Valorile termice vor continua să crească în majoritatea regiunilor, astfel că vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an; temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 4 și 10 grade. Cerul va fi mai mult noros, exceptând regiunile sud-estice unde în cursul zilei înnorările vor fi temporare. Aria ploilor va fi în extindere în jumătatea de vest a teritoriului unde local se vor acumula cantități de apă mai însemnate, iar în celelalte zone va ploua în general slab, pe spații mai restrânse. În zona montană înaltă, trecător vor fi posibile precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane și temporar în sudul Banatului și pe litoral. Se va semnala ceață, pe alocuri dimineața în sudul țării, iar noaptea în regiunile estice și izolat și trecător în rest.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice, în creștere față de ziua precedentă, vor fi cu mult peste cele normale pentru această perioadă din an. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade. Înnorările vor fi persistente, va fi ceață, trecător burniță și, mai ales în a doua parte a intervalului, ploaie slabă. Vântul va sufla în general slab.Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply