Prognoza meteo Romania 13 Decembrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Decembrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Decembrie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 13 Decembrie

Vremea va continua să se răcească, astfel că în cea mai mare parte a țării valorile termice se vor situa ușor sub mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zona Carpaților Orientali, unde pe arii restrânse va ninge slab, iar în primele ore și în extremitatea de sud-est, unde vor mai fi posibile, izolat, precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu intensificări în zona montană înaltă, iar în a doua parte a intervalului și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 6 grade, iar cele minime între -11 și -1 grad, cu valori mai scăzute în depresiunile din Transilvania. Dimineața și noaptea, izolat se va forma ceață asociată cu depunere de chiciură.

La BUCUREȘTI,

Vremea va continua să se răcească. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări dimineața. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -6…-4 grade. Spre sfârșitul nopții vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania 13 Decembrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 Decembrie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply