Prognoza meteo Romania 14 Decembrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Decembrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Decembrie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 14 Decembrie

Cerul va avea înnorări temporare, iar seara și noaptea se vor semnala precipitații slabe mixte, local în vestul și sudul țării și pe spații mici în rest. Pe arii restrânse se va depune polei. La munte vor predomina ninsorile. Vântul va avea intensificări în zonele montane, cu rafale de peste 80 km/h pe crestele Carpaților Meridionali, local și temporar în Banat și Moldova și izolat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 1 și 8 grade, iar cele minime -semnificativ mai ridicate față de noaptea precedentă- vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -3 și 5 grade. În special în orele dimineții, pe arii restrânse se va semnala ceață.

La BUCUREȘTI,

Cerul va prezenta înnorări temporare, dimineața vor mai fi condiții de ceață, iar în cursul nopții vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă, semnificativ mai ridicată comparativ cu noaptea precedentă, se va situa în jurul valorii de 2 grade.Prognoza meteo Romania 14 Decembrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 Decembrie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply