Prognoza meteo Romania 5 Ianuarie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Ianuarie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Ianuarie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 5 Ianuarie

Vremea va fi vântoasă în cea mai mare parte a țării, dar mai ales la munte, unde vor fi rafale de 60…90 km/h, iar în zona înaltă va sufla tare cu peste 100…120 km/h. În zonele joase de relief vor fi viteze în general de 40…60 km/h. Cerul va deveni variabil în regiunile sudice, iar în rest vor fi înnorări temporare și pe arii relativ extinse va ploua. În nordul Carpaților Orientali va fi viscol, cu vizibilitate ce se va reduce semnificativ, iar în restul masivelor montane, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala pe arii mai restrânse doar pe creste (în general la altitudini mai mari de 1700 m). Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât cele normale perioadei, cu maxime ce se vor încadra între 5 și 15 grade și minime între 1 și 7 grade. În primele ore ale intervalului, local în sud și sud-est și izolat în rest va mai fi ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va prezenta înnorări pe parcursul zilei, iar noaptea va fi variabil. Vântul va sufla moderat, temporar cu ușoare intensificări (rafale de 35…45 km/h). Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade. La începutul intervalului vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania 5 Ianuarie 2023 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 Ianuarie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply