Prognoza meteo Romania 10 Ianuarie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Ianuarie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 Ianuarie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 10 Ianuarie

Vremea va fi în general închisă și cu precipitații în cea mai mare parte a țării. Acestea vor fi sub formă de ploaie, cu totul izolat și trecător în Transilvania se vor semnala și lapovițe sau ninsori, iar la munte, îndeosebi în zona mai înaltă, vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Carpații Meridionali. Pe arii restrânse, în jumătatea de sud a teritoriului, vor fi și averse și se vor acumula cantități de peste 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale pe crestele montane, în regiunile estice și sud-estice, dar și în extremitatea de sud-vest. Valorile termice, deși în scădere în jumătatea de nord-vest, se vor menține peste cele climatologic specifice perioadei, cu maxime ce se vor încadra între 4 și 14 grade și minime în general între 0 și 7 grade. Izolat se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi în general închisă și va ploua, posibil moderat cantitativ. Vântul va avea unele intensificări. Temperatura aerului, mai ridicată decât în mod caracteristic datei, va avea o maximă de 9…11 grade și o minimă de 4…6 grade.

Prognoza meteo Romania 10 Ianuarie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 10 Ianuarie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply