Prognoza meteo Romania 15 – 16 Ianuarie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 – 16 Ianuarie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 15 Ianuarie

În regiunile extracarpatice, pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros, apoi va deveni variabil, însă dimineața și noaptea local se va semnala ceață pe alocuri asociată cu burniță. În restul teritoriului, cerul, variabil în prima parte a intervalui, se va înnora treptat noaptea, când pe arii restrânse în vest și nord-vest va ploua slab, iar în zona montană înaltă aferentă va ninge. Pe alocuri va fi ceață, cu o probabilitate mai mare dimineața. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte, precum și în vest, centru și est. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 10 grade, iar cele minime între -5 și 5 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane.

Prognoza meteo Romania 15 - 16 Ianuarie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 15 - 16 Ianuarie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 15 - 16 Ianuarie 2023 #Romania #vremea

In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros pe parcursul zilei și noaptea va deveni variabil, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5…7 grade, iar cea minimă va fi de -3…0 grade.

Luni 16 Ianuarie 2023,

Valorile de temperaturã vor fi în continuare mult mai ridicate decât cele obişnuite în prima decadã a lunii ianuarie. Pe parcursul zilei, în special în sud şi în est, local vor fi înnorãri, izolat ploi slabe sau burniţã, iar dimineaţa pe spaţii mici se va semnala şi ceaţã, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi parţial noros. Din orele serii, aria de nebulozitate şi ploi va fi în extindere şi va cuprinde jumãtatea de vest a ţãrii, iar pe alocuri se vor acumula cantitãţi de apã de peste 15…20 l/mp; la altitudini mari în zonele montane vor predomina ninsorile, mai consistente şi temporar viscolite în vestul Carpaţilor Meridionali. Vântul va sufla tare la munte, în special pe crestele masivelor sudice, dar va avea intensificãri şi în restul zonelor, mai frecvente şi cu viteze mai mari în Moldova şi în Banat. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în sudul Olteniei şi în estul Transilvaniei şi 14 grade în dealurile din Crişana; minimele termice vor fi cuprinse între -1 şi 7 grade.

Prognoza meteo Romania 15 - 16 Ianuarie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 15 - 16 Ianuarie 2023 #Romania #vremea

In Bucuresti, valorile termice se vor situa cu mult peste media multianualã a datei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în special în primele ore ale zilei când se poate forma şi ceaţã şi din nou în a doua parte a nopţii, dar probabilitatea de ploaie slabã va fi redusã. Vântul va sufla moderat în prima parte a intervalului, apoi slab. Temperatura maximã va fi de 10…11 grade, iar cea minimã de 1…3 grade.

Credit: Prognoza meteo Romania ANM, meteoblue

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

<center<

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply