Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 18 Ianuarie

Vremea va fi extrem de caldã pentru a doua decadã a lunii ianuarie, cu valori termice semnificativ mai ridicate decât ar fi normal (abateri faţã de mediile multianuale chiar şi de peste 15 grade). Astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 şi 21 de grade, iar cele minime între 2 şi 12 grade. Cerul va avea înnorãri şi vor fi averse posibil însoţite de descãrcãri electrice, în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, cea mai mare parte a Olteniei, nordul Moldovei, vestul Munteniei şi izolat în restul teritoriului. În zonele montane, la peste 1700 m altitudine, precipitaţiile vor fi mixte. Cantitãţile de apã vor depãşi pe alocuri 20…30 l/mp şi în special la munte, pe arii restrânse 40 l/mp. Vântul va continua sã sufle tare la munte, cu rafale de peste 100…120 km/h pe creste, dar va avea intensificãri, cu precãdere ziua, şi în celelalte zone, mai susţinute în regiunile vestice şi în sud-est, unde vitezele vor fi în general de 55…65 km/h.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi extrem de caldã pentru a doua decadã a lunii ianuarie. Temperatura maximã va fi de 19…20 grade, iar cea minimã de 8…9 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã, spre 5 grade (valori termice cu peste 10…15 grade mai ridicate decât cele normale). Cerul va fi variabil, trecãtor cu înnorãri dupã-amiaza şi seara când vor fi condiţii pentru averse slabe. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze de pânã la 35…40 km/h.

Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply