Prognoza meteo Romania 24 Ianuarie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Ianuarie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Ianuarie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 24 Ianuarie

Vremea va continua să se răcească în sudul și în estul țării, unde valorile termice se vor situa în jurul celor normale, iar în restul zonelor, deși în scădere față de intervalul anterior, temperaturile se vor menține ușor mai mari decât mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud-vest, în sud și în est unde local și temporar vor fi precipitații slabe. Izolat vor fi condiții de polei. În Banat și Dobrogea vor predomina ploile, iar în rest se vor semnala mai ales ninsori și lapoviță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în sudul țării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 și 10 grade, iar cele minime între -9 și 2 grade Celsius, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -11 grade Celsius.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice vor continua să scadă devenind normale pentru această perioadă, astfel încât, maxima va fi de 2-3 grade Celsius, iar minima de -2-0 grade Celsius. Cerul va fi noros, dar condițiile de precipitații reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei (viteze la rafală de până la 35-40 km/h).

Prognoza meteo Romania 24 Ianuarie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 24 Ianuarie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply