Prognoza meteo Romania 27 Ianuarie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Ianuarie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Ianuarie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 27 Ianuarie

Vremea va fi în general închisă, cu precipitații în cea mai mare parte a țării, local însemnate cantitativ în jumătatea de sud. În Dobrogea vor fi mai ales ploi, în Muntenia și estul Moldovei ziua se vor semnala precipitații mixte, apoi și ninsori, iar în rest vor predomina ninsorile, mai consistente în estul Carpaților Meridionali, în Carpații de Curbură și zonele deluroase aferente. Vor fi condiții pentru depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în Muntenia, Dobrogea, estul Olteniei și al Transilvaniei, sudul Moldovei, precum și la munte, cu precădere în estul Carpaților Meridionali și în Carpații de Curbură. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 7 grade, iar cele minime între -4 și 2 grade, cu valori ușor mai ridicate în Dobrogea atât pe timpul zilei, cât și noaptea.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține închisă, cu precipitații însemnate cantitativ, sub formă de ploaie, lapoviță și temporar, cu o probabilitate mai mare în a doua parte a nopții, ninsoare. Vântul va avea intensificări, cu rafale de până la 45…55 km/h. Temperatura maximă, ușor mai ridicată față de ziua precedentă, va fi de 3…5 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Prognoza meteo Romania 27 Ianuarie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 27 Ianuarie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply