Prognoza meteo Romania 28 Ianuarie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 Ianuarie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 28 Ianuarie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 28 Ianuarie

Vremea se va menține în general închisă. În Muntenia, sudul Moldovei, la munte și în zona continentală a Dobrogei vor predomina ninsorile mai ales pe parcursul zilei și se va depune strat nou de zăpadă. În restul teritoriului vor fi trecător precipitații mixte, slabe cantitativ. Vântul va mai avea intensificări în regiunile estice și la munte, cu rafale în general de 40…50 km/h, iar în celelalte regiuni va fi slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 7 grade, iar cele minime în general între -7 și 1 grad.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține închisă, cu precipitații (predominant sub formă de ninsoare umedă) moderate cantitativ, iar în medie se vor acumula 8…10 l/mp. Stratul de zăpadă depus va avea grosimi în jurul a 5 cm. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă de -3…-1 grad

Prognoza meteo Romania 28 Ianuarie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 28 Ianuarie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply