Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 1 Februarie

În regiunile intracarpatice cerul va fi mai mult noros, iar local și temporar vor fi precipitații. La munte, în Maramureș și în Transilvania va ninge, iar în Banat și Crișana, precum și în zonele submontane ale acestor regiuni, se vor semnala ploi, iar trecător lapoviță și ninsoare, condiții în care, pe arii restrânse, vor fi depuneri de polei. În nordul Carpaților Orientali și în zona Munților Apuseni, cantitățile de precipitații local vor fi însemnate (în general de 15…20 l/mp). În restul țării, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe alocuri precipitații slabe, mixte, în Moldova. Vântul va continua să aibă intensificări la munte, în special în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, unde rafalele vor depăși 90 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada, dar local, în prima parte a intervalului, și în zonele joase de relief din vest, sud-vest, centru și nord-est, cu viteze în general de 45…55 km/h. Temperatura aerului va avea valori peste cele climatologic specifice perioadei în majoritatea regiunilor, cu maxime ce se vor încadra între -1 și 8 grade, ușor mai ridicate în sudul Olteniei, și minime în general între -6 și 0 grade. Pe spații mici, dimineața și noaptea va fi ceață.

La BUCUREȘTI,

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă, în continuare ușor mai mare decât cea normală datei va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -4…-3 grade. Vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply