Prognoza meteo Romania 3 Februarie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Februarie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Februarie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 3 Februarie

Valorile termice se vor menține peste mediile multianuale îndeosebi în sudul teritoriului, iar în rest se va răci ușor comparativ cu ziua precedentă. Pe parcursul zilei, cerul va fi temporar noros și local vor fi precipitații slabe, sub formă de ninsoare în centru, nord și la munte și mai ales ploaie și lapoviță, pe arii restrânse în rest. Noaptea, nebulozitatea și precipitațiile predominant sub formă de ninsoare se vor extinde treptat și vor cuprinde cea mai mare parte a țării, iar în vest cantitățile de apă vor fi mai însemnate (15…20 l/mp). În Carpații Occidentali, în vestul Carpaților Meridionali și în Dealurile de Vest se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri mai consistent. Izolat vor mai fi condiții de polei. Vântul va continua să aibă intensificări la munte, cu viteze mai mari în zona înaltă (peste 70…80 km/h), și va fi viscol, dar local și temporar și în celelalte regiuni (în general cu 45…55 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 6 grade, cu valori mai ridicate în Muntenia și Oltenia, până spre 8…9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -8 și 2 grade.

La BUCUREȘTI,

Cerul va fi temporar noros și trecător vor fi posibile precipitații slabe, mixte în a doua parte a zilei, iar spre sfârșitul nopții va ninge. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6…8 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade.

Prognoza meteo Romania 3 Februarie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 3 Februarie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply