Prognoza meteo Romania 5 – 6 Februarie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 – 6 Februarie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 5 Februarie

Vremea va deveni deosebit de rece în cea mai mare parte a ţãrii, geroasã noaptea şi dimineaţa pe arii relativ extinse în regiunile intracarpatice şi pe alocuri în rest, în special la deal. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -7 şi 1 grad, iar cele minime vor fi cuprinse între -16 şi -4 grade, cu valori mai ridicate pe litoral, spre -2 grade. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorãri şi ninsori în Dobrogea şi pe alocuri în Muntenia, Oltneia, Moldova şi Transilvania. Mai ales ziua, vântul va fi intens în sud-estul teritoriului, precum şi la altitudini mari în Carpaţii Meridionali şi de Curburã, unde local, la rafalã, se vor depãşi viteze de 75…85 km/h. Intensificãri ale vântului vor fi şi în restul ţãrii, în general de 45…55 km/h. Pe arii restrânse va fi ceaţã cu depunere de chiciurã.

În București, vremea va fi rece; temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimã va fi de -7…-5 grade. Temporar cerul va avea înnorãri şi trecãtor vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze în general de 35…45 km/h şi va amplifica senzaţia de frig.

Prognoza meteo Romania 5 - 6 Februarie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 5 - 6 Februarie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 5 - 6 Februarie 2023 #Romania #vremea

Luni 6 Februarie 2023,

Vremea se va menţine deosebit de rece în majoritatea zonelor, pe arii extinse geroasã dimineaţa şi noaptea; temperaturile maxime se vor încadra în general între -8 şi 1 grad, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -16 şi -7 grade, cu valori izolat mai scãzute, în jurul a -19 grade, în special în depresiuni şi mai ridicate în sud-est, unde însã vântul va amplifica senzaţia de frig. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în jumãtatea de est a teritoriului unde pe spaţii mici va fulgui. În special în prima parte a intervalului, vântul va continua sã aibã intensificãri în est, în sud-est şi în zona Carpaţilor de Curburã, local cu rafale de general de 55…65 km/h. Izolat se va forma ceaţã cu depunere de chiciurã.

In Bucuresti, vremea va fi deosebit de rece; temperatura maximã va fi de 0…2 grade, dar senzaţia de frig va fi amplificatã de vântul ce va sufla în general moderat (cu rafale de 30…35 km/h), iar cea minimã de -9…-7 grade. Cerul va fi variabil, trecãtor cu unele înnorãri şi posibil fulguieli.

Prognoza meteo Romania 5 - 6 Februarie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 5 - 6 Februarie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply