Prognoza meteo Romania 12 – 13 Februarie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 – 13 Februarie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 12 Februarie

Valorile termice vor fi, în general, apropiate de cele normale la aceastã datã. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorãri în estul, sudul şi centrul ţãrii, unde pe arii restrânse vor fi precipitaţii: sub formã de ninsoare la munte, predominant ninsoare în Transilvania şi mixte în rest, putând favoriza dimineaţa şi noaptea depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane, iar ziua şi în nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 şi 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 şi 1 grad, mai scãzute, spre -15 grade în depresiuni. Dimineaţa, dar mai ales în cursul nopţii, pe alocuri se va semnala ceaţã asociatã cu chiciurã.

În București, cerul va avea înnorãri în prima parte a zilei, când vor mai fi posibile ninsori slabe, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 4…6 grade, iar cea minimã de -6…-3 grade.

Prognoza meteo Romania 12 - 13 Februarie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 12 - 13 Februarie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 12 - 13 Februarie 2023 #Romania #vremea

Luni 13 Februarie 2023,

Vremea se va îmbunătății sub aspectul precipitațiilor, înnorări temporare fiind posibile în zona montană și sudul țării la începutul intervalului iar spre sfârșitul intervalului în jumătatea de nord a țării. După o noapte geroasă pe alocuri și cu minime de până la -16/-18 grade în depresiuni și în zona de curbură a Carpaților, temperaturile vor marca o creștere ușoară în întreaga țară, temperaturile maxime fiind cuprinse între 1 grad și 9 grade în zona de vest dar posibil și în zonele deluroase din sud. Vântul va sufla moderat cu unele intensificări în zona montană dar și pe alocuri în zonele de sud/sud est și est a României.

In Bucuresti, vremea intra într-un proces de încălzire. Dimineața va fi încă geroasă cu minime de până la -6/-7 grade dar pe parcurzul zilei se vor putea înregistra până la 8/9 grade. Cerul va fi variabil, trecãtor cu unele înnorãri la începutul intervalului. Vântul va prezenta unele intensificări în a doua parte a intervalului.

Prognoza meteo Romania 12 - 13 Februarie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 12 - 13 Februarie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply