Prognoza meteo Romania 16 Februarie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Februarie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Februarie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 16 Februarie

Valorile termice, cu precădere cele diurne, se vor situa peste cele normale la mijlocul lunii februarie în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, dar cu unele înnorări seara și noaptea în extremitatea de nord-vest unde izolat se pot semnala precipitații slabe mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, în special în a doua parte a intervalului, dar la intensități mai mici și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 3 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 și 3 grade, cu valori mai coborâte în depresiunile intramontane, spre -10 grade. Dimineața și noaptea pe alocuri va fi și ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține în general frumoasă, cu cer variabil, mai mult senin ziua. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, peste normalul datei, va fi în jur de 10 grade, iar cea minimă de -3…0 grade. În cursul nopții vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 16 Februarie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 16 Februarie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply