Prognoza meteo Romania 1 Martie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Martie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Martie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 1 Martie

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice perioadei, exceptând regiunile intracarpatice unde cele diurne local vor fi mai ridicate decât mediile multianuale. În regiunile sudice, dar temporar și in cele estice vor fi înnorări, în timp ce în restul țării cerul va fi variabil, dar pe alocuri, dimineața și noaptea, se va forma ceață. Pe arii restrânse în Oltenia, Muntenia și Dobrogea vor fi precipitații slabe, ploi, burniță și trecător lapoviță. În Carpații Meridionali și în Munții Banatului, izolat se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 11 grade, izolat mai scăzute în nord-est, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -5 și 3 grade.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi în general închisă, iar ziua ușor mai rece decât în mod normal la această dată. Trecător vor fi precipitații slabe, mai ales ploaie și burniță. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 6 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade.

Prognoza meteo Romania 1 Martie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 1 Martie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply