Prognoza meteo Romania 3 Martie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Martie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Martie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 3 Martie

Valorile termice diurne vor fi apropiate de cele specifice perioadei în majoritatea zonelor, local ușor mai ridicate în nord-vest, centru și în zonele deluroase din sud. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros și va ploua slab, pe arii restrânse în sud și sud-vest și izolat în centru, iar în zonele montane aferente vor fi precipitații slabe, mixte. Noaptea înnorările vor fi temporare și doar pe alocuri vor mai fi ploi slabe în regiunile sudice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în a doua parte a intervalului în Carpații Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 14 grade, iar cele minime, preponderent negative în jumătatea de nord, vor fi cuprinse între -7 și 4 grade. Dimineața și noaptea, pe alocuri în zonele joase se va semnala ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi în general închisă, trecător va ploua slab, iar vântul va sufla slab până la moderat. Valorile termice diurne se vor situa în jurul celor specifice perioadei, cu o maximă de 8…9 grade, iar minima nopții, de 3…4 grade, va fi mai ridicată decât normal la această dată.

Prognoza meteo Romania 3 Martie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 3 Martie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply