Prognoza meteo Romania 4 Martie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Martie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Martie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 4 Martie

Valorile termice diurne vor fi în creștere în sudul și în estul țării unde se vor situa peste cele normale în prima decadă a lunii martie, iar în rest vor fi apropiate de mediile multianuale, astfel că maximele se vor încadra în general între 7 și 14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în regiunile nordice, unde pe arii restrânse vor fi precipitații slabe mixte, dar izolat și trecător ploi slabe vor fi posibile ziua și în dealurile vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă unde rafalele vor depăși 60…70 km/h, dar pe spații mai mici și temporar la viteze mai mici și în nord-vest, centru și sud-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -4 și 4 grade. Mai ales în orele dimineții, pe alocuri se va semnala ceață.

La BUCUREȘTI,

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în creștere ușoară față de ziua anterioară, se va situa în jurul a 12 grade, însă noaptea va fi mai rece, cu o minimă spre 0…2 grade. În zona periurbană vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 4 Martie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 4 Martie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply