Prognoza meteo Romania 8 Martie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Martie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Martie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 8 Martie

Vremea va continua să se încălzească și va deveni deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult noros în vestul, centrul și nordul teritoriului și variabil în celelalte zone. În Maramureș, local în Banat, Crișana, Transilvania și nordul Moldovei și izolat în Oltenia temporar va ploua, în timp ce la munte, doar la altitudini mari se vor semnala precipitații mixte. Vântul va avea intensificări în zona montană, cu rafale mai intense pe crestele Carpaților Orientali și ale Munților Apuseni, unde se vor depăși 70…80 km/h, dar pe parcursul zilei, local și la viteze mai mici, și în restul regiunilor, cu rafale de 45…55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 2 și 8 grade. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va deveni deosebit de caldă, cu o temperatură maximă de 17…18 grade și o minimă de 3…5 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări pe parcursul zilei, iar noaptea va slăbi în intensitate.

Prognoza meteo Romania 8 Martie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 8 Martie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply