Prognoza meteo Romania 8 Martie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Martie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Martie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 8 Martie

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua în vestul și centrul țării, iar mai ales spre seară și noaptea și în sud-vest și pe arii mai restrânse în rest. Ploile vor avea și caracter de aversă, trecător vor fi descărcări electrice, iar izolat, cel mai probabil în Banat, sudul Crișanei și în zonele de munte, se vor acumula cantități de apă de peste 15…20 l/mp. La altitudini de peste 1800 m în zona montană vor fi precipitații mixte. Vântul va avea intensificări la munte în general cu viteze de 60…70 km/h, iar în zona înaltă rafalele vor depăși 80…100 km/h, dar local și temporar și la viteze mai mici, și în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 22 de grade, iar cele minime în general între 2 și 10 grade. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, astfel că temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și la începutul nopții, când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu ușoare intensificări.

Prognoza meteo Romania 8 Martie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 8 Martie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply