Prognoza meteo Romania 16 Martie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Martie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Martie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 16 Martie

Vremea se va răci local accentuat, asfel încât în mare parte din țară valorile termice diurne se vor situa ușor sub mediile multianuale. Ziua, cerul va fi mai mult noros și va ploua în sud și sud-est (unde izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate), pe arii restrâne în centru și nord-est vor fi precipitații mixte, iar la munte vor predomina ninsorile. Din orele serii cerul se va degaja treptat în vest, centru și nord, dar în rest vor mai fi înnorări, însă ploile în restrângere ca arie. Vântul va prezenta intensificări temporare la munte, mai ales la altitudini mari cu rafale de peste 60…70 km/h, în est și sud-est, iar ziua pe spații mai mici și în celelalte regiuni, cu viteze în general de 50…55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 10 grade, iar cele minime se vor situa între -7 și 4 grade. Spre sfârșitul intervalului se va produce brumă, pe alocuri, în special în regiunile intracarpatice, iar izolat se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va răci, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul celor normale perioadei. Cerul va avea înnorări, mai accentuate ziua, când temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de 0…2 grade.

Prognoza meteo Romania 16 Martie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 16 Martie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply