Prognoza meteo Romania 17 Martie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Martie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Martie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 17 Martie

Vremea va fi rece dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţãrii, dar va deveni în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile sudice şi sud-estice unde, mai ales pe parcursul zilei, izolat va mai ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea şi în estul Munteniei, precum şi în zonele de munte, în general cu viteze de 40….55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -8 şi 2 grade, mai ridicate pe litoral şi în deltã pânã spre 4…5 grade, dar posibil mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali. Spre sfârşitul intervalului se va produce brumã, pe arii extinse în regiunile intracarpatice şi local în rest, iar izolat se va forma ceaţã.

La BUCUREȘTI,

Vremea va deveni în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã mai ridicatã decât în ziua precedentã, va fi de 12…13 grade, iar cea minimã va fi de 0…1 grad, mai scãzutã în zona preorãşeneascã pânã spre -2 grade, unde vor fi condiţii de brumã.

Prognoza meteo Romania 17 Martie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 17 Martie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply