Prognoza meteo Romania 19 – 20 Martie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 – 20 Martie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 19 Martie

Vremea va intra într-un proces de răcire, ce se va resimți în toată țara, dar mai accentuat în vest și în nord. Nebulozitatea și aria ploilor se va extinde treptat, în mod deosebit după orele amiezii, astfel încât se vor semnala pe arii extinse în jumătatea de vest a teritoriului și pe suprafețe mici în rest. Seara și noaptea la munte precipitațiile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare, iar în zonele joase de relief din regiunile intracarpatice precum și în nord-vestul Moldovei vor fi precipitații mixte. Pe alocuri se vor acumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va avea local și temporar intensificări la munte, în Banat, Crișana, Maramureș, Moldova și Dobrogea și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 17 grade, iar cele minime se vor situa între -3 și 6 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

În București, vremea se va răci față de intervalul anterior. Pe parcursul zilei cerul va avea unele înnorări, dar seara și noaptea nebulozitatea se va accentua și va crește probabilitatea pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…16 grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

Prognoza meteo Romania 19 - 20 Martie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 19 - 20 Martie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 19 - 20 Martie 2023 #Romania #vremea

Luni 20 Martie 2023,

Vremea va continua să se răcească, asfel că valorile termice diurne se vor situa ușor sub mediile multianuale. Cerul va deveni treptat variabil în vestul și nord-vestul țării, iar în rest înnorările vor persista și mai ales pe parcursul zilei va ploua. La munte vor predomina ninsorile, iar în centru și nord-est, trecător și pe arii restrânse vor fi precipitații mixte. Vântul va prezenta intensificări la munte, iar local și temporar și în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 12 grade, iar cele minime se vor situa între -7 și 5 grade. Spre sfârșitul intervalului se va produce brumă, pe alocuri, în special în regiunile intracarpatice, iar izolat se va forma ceață

In Bucuresti, vremea va continua să se răcească, astfel încât valorile termice diurne se vor apropia de normele perioadei. Cerul va avea înnorări, cu precădere pe parcursul zilei când trecător va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade.

Prognoza meteo Romania 19 - 20 Martie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 19 - 20 Martie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply