Prognoza meteo Romania 21 Martie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 Martie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 Martie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 21 Martie

Valorile termice se vor situa în continuare peste mediile multianuale. Cerul va fi temporar noros și va ploua slab, cu precădere în prima parte a intervalului, pe alocuri în centrul și nord-estul țării, precum și în zonele de munte și izolat în rest. La munte, la altitudini de peste 2000 m trecător pot fi și precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 10 și 20 de grade Celsius, iar cele minime între 1 și 8 grade Celsius. Dimineața și noaptea izolat se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Cerul va fi temporar noros, iar spre seară și la începutul nopții vor fi posibile ploi slabe de scurtă duată. Vântul va sufla slab până la moderat. Valorile termice se vor situa peste mediile climatologice, astfel că temperatura maximă va fi de 17-18 grade Celsius, iar cea minimă de 5-8 grade Celsius.

Prognoza meteo Romania 21 Martie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 21 Martie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply