Prognoza meteo Romania 26 – 27 Martie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 – 27 Martie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 26 Martie

Vremea va fi caldă pentru această perioadă în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei mai ales în jumătatea estică, unde pe arii relativ restrânse vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite și de descărcări electrice, iar noaptea ploile se vor extinde treptat în regiunile vestice. În rest, averse slabe vor fi posibile pe spații mici, îndeosebi după-amiaza. La munte, la altitudini de peste 2000 de metri, trecător vor fi și precipitații mixte. Vântul va fi slab și moderat, cu intensificări locale și trecătoare în zonele joase, în timp ce la altitudini mari va sufla tare din a doua parte a nopții. Temperaturile maxime se vor încadra în marea lor majoritate între 13 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -1 și 9 grade. În zonele depresionare se va forma brumă, iar la începutul și sfârșitul intervalului este posibil să se formeze ceață pe arii restrânse

În București, vremea va continua să fie caldă, cu o maximă de aproximativ 21 de grade, dar pe parcursul zilei vor fi înnorări temporare și o probabilitate moderată pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat, iar minima va fi de 5…7 grade.

Prognoza meteo Romania 26 - 27 Martie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 26 - 27 Martie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 26 - 27 Martie 2023 #Romania #vremea

Luni 27 Martie 2023,

Vremea va deveni instabilă, iar valorile termice vor fi în scădere accentuată în jumătatea vestică. Cerul va avea înnorări, iar aria precipitațiilor va cuprinde treptat toate regiunile. Vor fi ploi, ce vor avea și caracter de aversă și îndeosebi în sudul țării acestea pot fi torențiale și vor fi însoțite de descărcări electrice. La munte, în special la altitudini mari, vor fi lapovițe și ninsori ziua, apoi vor predomina ninsorile, iar pe parcursul nopții precipitații mixte se vor semnala trecător și în zonele mai joase de relief, cu precădere din jumătatea nordică a teritoriului. Local, cantitățile de apă vor fi însemnate, iar în regiunile sud-estice vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări în toate zonele, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 8…10 grade în partea de nord-vest a teritoriului și 21…22 de grade în Muntenia; minimele termice vor fi cuprinse, în general, între -3 și 7 grade.

In Bucuresti, vremea va deveni instabilă, dar se va menține caldă, cu o temperatură maximă de 20…22 de grade. Cerul va fi temporar noros și mai ales după-amiaza și seara vor fi averse -ce pot avea și caracter torențial- însoțite de descărcări electrice. Vântul va fi moderat, iar temperatura minimă va fi de 6…7 grade.

Prognoza meteo Romania 26 - 27 Martie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 26 - 27 Martie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply