Prognoza meteo Romania 5 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Aprilie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Aprilie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 5 Aprilie

Vremea se va menține închisă și deosebit de rece pentru această perioadă din an. Temporar se vor semnala precipitații -pe alocuri moderate cantitativ- în jumătatea de nord-est și local în restul țării. În Dobrogea va ploua, în Oltenia și Muntenia vor predomina ploile, iar în celelalte regiuni precipitațiile vor fi mixte (predominant ninsori ziua în Moldova, iar noaptea în Transilvania și Maramureș). La munte va ninge. Vântul va avea intensificări locale în regiunile estice și sud-estice, în extremitatea de sud-vest și pe crestele montane și izolat, cu viteze mai mici, în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 9 grade, ușor mai ridicate în dealurile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 4 grade. Izolat se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi închisă și deosebit de rece pentru această perioadă din an. Va ploua în mare parte din interval, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 7…9 grade, iar cea minimă de 1…3 grade.

Prognoza meteo Romania 5 Aprilie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 5 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply