Prognoza meteo Romania 6 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Aprilie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 Aprilie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 6 Aprilie

Vremea va fi în continuare deosebit de rece pentru prima decadă a lunii aprilie, îndeosebi în jumătatea de nord a țării. Cerul va avea înnorări persistente în majoritatea regiunilor. La munte va ninge, în Maramureș și Transilvania vor predomina ninsorile, în Moldova, Crișana și Banat se vor semnala precipitații mixte, iar în rest vor fi ploi slabe pe spații mici și trecător lapoviță și ninsoare, în zonele submontane. În Moldova, trecător și izolat este posibil să se formeze polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale pe parcursul zilei la munte (unde vor fi rafale de 55…70 km/h), dar trecător și în zonele joase de relief, cu viteze mai mari în extremitatea nord-estică și cea de sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 12 grade, iar cele minime în general între -3 și 4 grade. Spre finalul intervalului și cu precădere în Moldova, este posibil ca izolat să se formeze ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține rece. Vor fi înnorări și trecător, mai ales pe parcursul zilei, vor fi ploi slabe. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de 1…3 grade.

Prognoza meteo Romania 6 Aprilie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 6 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply