Prognoza meteo Romania 8 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Aprilie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Aprilie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 8 Aprilie

Valorile termice vor fi în creștere în majoritatea zonelor, cu precădere în sudul țării, totuși vremea se va menține mai rece decât normal în prima decadă a lunii aprilie, chiar deosebit de rece în vest, în nord și nord-est. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 12 grade, local mai ridicate, spre 15 grade, în sudul Olteniei și în Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade. Cerul va avea înnorări mai persistente în regiunile vestice și în nord-est și temporare în restul teritoriului; la munte local se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar în celelalte zone pe suprafețe mici vor fi mai ales ploi slabe sau burniță. Izolat vor fi posibile depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Cu precădere dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va încălzi, dar valorile termice se vor menține mai coborâte decât cele normale pentru prima decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 2…5 grade.

Prognoza meteo Romania 8 Aprilie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 8 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply