Prognoza meteo Romania 10 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Aprilie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 Aprilie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 11 Aprilie

În ţară, regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru aceastã perioadã, astfel cã maximele se vor încadra între 9 şi 19 grade, iar minimele între 0 şi 8 grade, uşor mai scãzute în depresiuni. În estul şi în sud-estul teritoriului, înnorãrile se vor accentua treptat şi, în special seara şi noaptea, vor fi averse de ploaie, iar pe alocuri cantitãţile de apã pot fi însemnate, în special în Dobrogea. În celelalte zone, cerul va fi temporar noros, va ploua slab, pe spaţii mici, iar la munte la altitudini de peste 1800 m vor fi ninsori şi lapoviţã. Izolat se vor semnala descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în regiunile sud-estice (rafale în general de 50…55 km/h), pe crestele montane şi izolat în extremitatea de sud-vest. Mai ales în orele dimineţii, pe arii restrânse va fi ceaţã, cu precãdere în regiunile intracarpatice.

La BUCUREȘTI,

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori normale pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri. Temperatura maximã se va situa în jurul a 18 grade, iar cea minimã va fi de 4…7 grade.

Prognoza meteo Romania 10 Aprilie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 10 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply