Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 13 Aprilie

Vremea se va încălzi în toată țara, dar valorile termice vor rămâne apropiate de normele specifice perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 12 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul zilei în extremitatea de est, unde izolat va ploua slab, iar noaptea în cea de vest, unde pe alocuri vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și la munte. Izolat vor fi condiții de ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 4…7 grade.

Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply