Prognoza meteo Romania 15 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Aprilie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Aprilie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 15 Aprilie

În ţară, vremea se va menține caldă în regiunile sudice și estice, în timp ce în restul țării vor fi valori termice apropiate de cele normale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade, iar cele minime, în general, între 0 și 10 grade.

Cerul va fi temporar noros și local vor fi averse și descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină. În zona montană înaltă, trecător, vor mai fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte, la altitudini mari, în regiunile nord-vestice, dar și de scurtă durată în timpul ploilor. Dimineața și noaptea izolat se va forma ceață în zonele joase de relief.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține caldă, cu o maximă a temperaturii aerului ce se va situa în jurul valorii de 21 de grade și o minimă de 7…9 grade. Cerul va avea înnorări în primele ore ale intervalului și din nou noaptea, când vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 15 Aprilie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 15 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply