Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Aprilie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 18 Aprilie

Vremea se va menține în general instabilă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor specifice datei. Cerul va fi mai mult noros. Vor fi averse în cea mai mare parte a țării, pe alocuri însemnate cantitativ, cu o probabilitate mai mare în jumătatea sudică. Local vor fi descărcări electrice. La munte, la altitudini de peste 1700 m, trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, local cu unele intensificări la munte și în sudul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 19 grade, iar cele minime între 4 și 9 grade. Izolat se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări și vor fi perioade cu averse și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, trecător, ziua, cu intensificări de până la 40…45 km/h. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply