Prognoza meteo Romania 21 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 Aprilie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 Aprilie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 21 Aprilie

În ţară, valorile termice se vor situa în continuare în jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros și vor fi intervale în care va ploua în regiunile sudice și la munte și pe arii restrânse în rest. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar izolat, îndeosebi în Oltenia, vor fi descărcări electrice și posibil căderi de grindină. Pe crestele montane, la peste 1800 m altitudine, vor mai fi precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est, sud-est și în zona înaltă a Carpaților Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 21 de grade, iar cele minime între 0 și 10 grade. Izolat va fi ceață.

La BUCUREȘTI,

Cerul va avea înnorări temporare și trecător vor mai fi ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului se va menține la valori apropiate de normele perioadei, cu maxima în jurul a 17 grade și minima de 5…8 grade.

Prognoza meteo Romania 21 Aprilie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 21 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply