Prognoza meteo Romania 23 – 24 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 – 24 Aprilie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 23 Aprilie

Valorile termice diurne vor fi ușor mai ridicate decât în ziua anterioară în aproape toată țara. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în special în a doua parte a zilei; vor fi averse, pe alocuri însoțite și de descărcări electrice în zonele montane și submontane și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. La munte, la altitudini de peste 1800 m, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 11 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali. Izolat vor fi condiții de ceață.

În București, valorile termice diurne vor fi ușor mai ridicate decât în ziua anterioară. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și posibil ploi slabe, de scurtă durată, mai ales în a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 19 grade, iar cea minimă de 5…8 grade.

Prognoza meteo Romania 23 - 24 Aprilie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 23 - 24 Aprilie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 23 - 24 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Luni 24 Aprilie 2023,

Vremea va deveni în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse în jumătatea de vest a țării și local în rest, pe arii restrânse însoțite de descărcări electrice. Izolat vor fi cantități de apă însemnate și condiții de grindină. La munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, în sudul Banatului și în Moldova. Temperatura aerului va avea valori în jurul celor specifice perioadei, astfel că maximele se vor încadra între 14 și 20 de grade, iar minimele între 3 și 10 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și probabilitate mai mare pentru averse după-amiaza și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile de temperatură se vor situa în jurul mediilor multianuale, astfel că maxima va fi de 18…20 de grade și minima de 7…9 grade.

Prognoza meteo Romania 23 - 24 Aprilie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 23 - 24 Aprilie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply