Prognoza meteo Romania 5 Mai 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Mai 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Mai 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 5 Mai

Vremea se va încălzi din nou în sudul, estul și centrul țării, iar în vest și nord-vest nu vor fi variații semnificative față de ziua precedentă, astfel valorile termice în marea lor majoritate vor fi apropiate de normalul climatologic specific pentru începutul lunii mai. Cerul va fi variabil în regiunile vestice și va prezenta înnorări temporare în rest. Se vor semnala ploi slabe de scurtă durată, local la munte și izolat în sud, centru și nord-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări spre sfârșitul intervalului în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade în nordul Moldovei și în Deltă și 23 de grade în Banat și vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 4 și 12 grade. Dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va încălzi din nou, astfel că valorile termice se vor apropia de normalul climatologic al datei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări îndeosebi după-amiaza și din nou spre sfârșitul nopții, însă probabilitatea pentru ploi slabe va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20…22 de grade, iar minima de 8…11 grade.

Prognoza meteo Romania 5 Mai 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 5 Mai 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply