Prognoza meteo Romania 7 – 8 Mai 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 – 8 Mai 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 7 Mai

În ţară, în sud-vest și parțial în vest, valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior și apropiate de mediile climatologice, dar în restul teritoriului vor marca o scădere și vor caracteriza o vreme răcoroasă, local chiar rece în Maramureș, estul Transilvaniei și Moldova. În jumătatea nordică a țării și la munte cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua și pe alocuri se vor înregistra cantități însemnate de apă. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ploile, slabe cantitativ și pe suprafețe restrânse, îndeosebi noaptea. În regiunile intracarpatice ploile vor avea caracter de aversă, vor fi însoțite de descărcări electrice și izolat vor fi condiții de grindină. În Carpații Orientali, la altitudini de peste 1600 m, trecător, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în nordul Moldovei și 25 de grade în Banat și vestul Olteniei, iar cele minime între 4 și 13 grade. Izolat, mai ales noaptea, se va forma ceață.

În București, cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi temporar noros. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

Prognoza meteo Romania 7 - 8 Mai 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 7 - 8 Mai 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 7 - 8 Mai 2023 #Romania #vremea

Luni 8 Mai 2023,

În ţară, vremea va deveni rece pentru această dată, exceptând regiunile vestice, sud-vestice și mare parte din Lunca Dunării, unde valorile termice vor fi apropiate de cele specifice datei. Maximele se vor încadra între 9 grade în Moldova și estul Transilvaniei și 24 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 3 și 13 grade. Cerul va avea înnorări și va ploua pe arii relativ extinse în special în sud-vestul, sudul, estul și centrul țării. La munte, la altitudini de peste 1500 m în Carpații Orientali și în general de peste 1700 m în restul zonei montane, trecător vor fi și ninsori și lapoviță. În regiunile vestice și sud-vestice ploile vor avea caracter de aversă și vor fi însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud, iar noaptea și în sud-vest, nord-vest și centru. Izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea se va răci și va deveni răcoroasă. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 7…8 grade.

Prognoza meteo Romania 7 - 8 Mai 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 7 - 8 Mai 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply