Prognoza meteo Romania 9 Mai 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Mai 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Mai 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 9 Mai

În ţară, vremea va fi rece. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 19 de grade, iar cele minime între 2 și 11 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -2 grade. În sud-vestul și sudul țării cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse va ploua. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ploile pe alocuri. La munte, la altitudini în general de peste 1600 m vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și local în zonele mai joase de relief.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține răcoroasă. Cerul va avea înnorări și temporar va mai fi posibil să plouă. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

Prognoza meteo Romania 9 Mai 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 9 Mai 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply