Prognoza meteo Romania 26 Mai 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Mai 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Mai 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 26 Mai

Vremea va fi în general instabilă. Instabilitatea atmosferică va fi mai pronunțată în vestul, sudul și parțial în centrul țării, precum și în zonele de munte, unde mai ales în a doua parte a zilei și la începutul nopții vor fi înnorări temporar accentuate, averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului (rafale în general de 55…70 km/h) și vijelii. Va cădea grindină, iar în intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp. În celelalte regiuni, astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse. Temperaturile maxime se vor situa între 20 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în nord și nord-est, iar cele minime între 8 și 17 grade.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate, iar cu o probabilitate mai mare dimineața și din nou după-amiaza și seara vor fi averse ce pot avea caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade și minima de 13…15 grade.

Prognoza meteo Romania 26 Mai 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 26 Mai 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply