Prognoza meteo Romania 27 Mai 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Mai 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Mai 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 27 Mai

Gradul de instabilitate atmosfericã se va menţine ridicat în cea mai mare parte a ţãrii şi se va manifesta cu precãdere dupã-amiaza şi seara prin înnorãri temporar accentuate, averse ce vor avea şi aspect torenţial şi frecvente descãrcãri electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local se vor înregistra cantitãţi de apã însemnate şi posibil grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri mai ales ziua în regiunile estice, dar de scurtã duratã şi în timpul ploilor când poate lua şi aspect de vijelie. Temperaturile maxime, în general în jurul celor normale pentru ultima decadã a lunii mai, se vor încadra între 20 şi 28 de grade; minimele termice vor fi cuprinse între 7…9 grade în depresiuni şi 16…17 grade pe litoral. Pe areale mici se va forma ceaţã

La BUCUREȘTI,

Gradul de instabilitate atmosfericã se va menţine accentuat, cu probabilitate mai ridicatã dupã orele amiezii pentru înnorãri, averse torenţiale, descãrcãri electrice şi intensificãri ale vântului. Temperatura maximã va fi în jur de 25 de grade, iar cea minimã de 13…15 grade..

Prognoza meteo Romania 27 Mai 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 27 Mai 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply