Prognoza meteo Romania 28 – 29 Mai 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 – 29 Mai 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 28 Mai

Vremea se va menține caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, îndeosebi după-amiaza și seara, la munte, în Transilvania și pe alocuri în celelalte regiuni. Pe arii restrânse aversele vor fi torențiale și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, cu precădere ziua, local la munte, în regiunile sudice, sud-estice și pe suprafețe mai mici în centru și în nord-est (viteze la rafală în general de 40…50 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar cele minime între 6 și 16 grade. Noaptea, izolat, se va forma ceață.

În București, vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza și seara când vor fi posibile averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, dar în a doua parte a zilei temporar va avea unele intensificări (viteze la rafală de până la 40…45 km/h). Temperatura maximă va fi de 25…27 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

Prognoza meteo Romania 28 - 29 Mai 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 28 - 29 Mai 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 28 - 29 Mai 2023 #Romania #vremea

Luni 29 Mai 2023,

Valorile termice se vor situa în jurul normelor specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, după-amiaza și seara, local în regiunile vestice, sudice, la munte și izolat în rest. Aversele vor avea și caracter torențial și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în regiunile sud-estice, dar de scurtă durată și asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade, iar cele minime între 6 și 16 grade, mai scăzute în depresiuni spre 3 grade. Izolat, noaptea, va fi ceață.

In Bucuresti,  vremea va fi normală din punct de vedere termic. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 10…13 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei când probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi ridicată.

Prognoza meteo Romania 28 - 29 Mai 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 28 - 29 Mai 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply