Prognoza meteo Romania 23 – 24 Iulie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 – 24 Iulie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 23 Iulie

Deși valorile termice vor scădea în cea mai mare parte a țării, local în sud va continua să fie caniculă și disconfort termic ridicat, cu un indice temperatură-umezeală (ITU) ce va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, temporar ziua cu înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în regiunile sud-estice și la munte și pe alocuri în celelalte regiuni. Izolat se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor situa în general între 27 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 23 de grade, mai coborâte în zonele depresionare până în jurul valorii de 10 grade

În București, deși valorile termice vor marca o scădere față de zilele precedente, vremea se va menține călduroasă, cu disconfort termic ridicat, indicele temperatură-umezeală urmând a se situa în jurul pragului critic de 80 de unități. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului ziua.

Prognoza meteo Romania 23 - 24 Iulie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 23 - 24 Iulie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 23 - 24 Iulie 2023 #Romania #vremea

Luni 24 Iulie 2023,

Valul de căldură se va intensifica, astfel că vremea va fi călduroasă în aproape toată țara, local caniculară în vest, sud și sud-est, unde și disconfortul termic va fi în creștere, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi mai mult senin, dar în orele după-amiezii la munte, iar noaptea și în nord-vestul și centrul teritoriului vor fi înnorări temporare și pe alocuri averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor situa în general între 28 și 36 de grade, iar cele minime între 14 și 23 de grade, cu valori mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest.

In Bucuresti,  vremea va deveni caniculară, iar disconfortul termic va crește. Cerul va fi mai mult senin, trecător cu unele înnorări după-amiaza. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă va fi de 19…21 de grade.

Prognoza meteo Romania 23 - 24 Iulie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 23 - 24 Iulie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply