Prognoza meteo Romania 25 Iulie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Iulie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Iulie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 25 Iulie

Valul de cãldurã va continuã sã se intensifice. Va fi caniculã în toate zonele de câmpie şi de podiş, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va depãşi pragul critic de 80 de unitãţi, chiar semnificativ în sudul Crişanei, Banat, Oltenia, Muntenia, vestul Dobrogei şi în jumãtatea sudicã a Moldovei, unde disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. Temperaturile maxime se vor situa între 30 şi 41 de grade, cu valori uşor mai scãzute pe litoral şi în deltã, iar cele minime se vor situa în general între 13 şi 24 de grade. Cerul va fi variabil, dar în vestul, nordul, nord-estul şi centrul teritoriului, gradul de instabilitate se va accentua treptat din orele amiezii şi vor fi perioade cu înnorãri accentuate, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului, pe alocuri vijelii puternice, averse ce vor avea şi caracter torenţial şi grindinã. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantitãţi de apã de peste 25…35 l/mp. În celelalte regiuni, astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat spre searã şi la începutul nopţii.

La BUCUREȘTI,

Valul de cãldurã se va intensifica. Va fi caniculã, disconfortul termic deosebit de accentuat, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va depãşi cu mult pragul critic de 80 de unitãţi. Temperatura maximã se va situa în jurul a 40 de grade, iar cea minimã va fi de 20…23 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Prognoza meteo Romania 25 Iulie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 25 Iulie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply