Prognoza meteo Romania 26 Iulie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Iulie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Iulie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 26 Iulie

În țară, valul de căldură va persista la intensitate mare în sudul, estul și parțial în centrul țării, unde vremea va fi caniculară, cu disconfort termic deosebit de accentuat, iar temperaturile maxime se vor situa în general între 31 și 40 de grade. În celelalte regiuni vremea se va răci accentuat, iar valorile termice diurne se vor situa între 22 și 30 de grade. Instabilitatea atmosferică va fi în accentuare în toată țara. În Banat, Crișana, Maramureș și în Transilvania, vor fi intervale cu înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii. În regiunile extracarpatice, în special seara și noaptea vor fi vijelii, frecvente descărcări electrice și pe arii restrânse averse. Pe alocuri va cădea grindină, iar cantitățile de apă vor fi însemnate (în intervale scurte de timp sau prin acumulare peste 30…40 l/mp). Temperaturile minime, mai scăzute față de nopțile precedente în toate regiunile, se vor situa în mare lor majoritate între 13 și 23 de grade.

La BUCUREȘTI,

Valul de căldură va persista la intensitate mare. Va fi caniculă, disconfortul termic deosebit de accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși cu mult pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă se va situa în jurul a 40 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade. Cerul va fi variabil, însă mai ales seara, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și ploi de scurtă durată.

Prognoza meteo Romania 26 Iulie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 26 Iulie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply