Prognoza meteo Romania 29 Iulie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Iulie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 Iulie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 29 Iulie

Valorile termice vor continua să crească, vremea devenind călduroasă în majoritatea regiunilor, dar cu precădere în cele sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade în estul Transilvaniei și Maramureș și 34 de grade în Oltenia, Muntenia și Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în estul Transilvaniei și 22 de grade în Dealurile de Vest și în nordul litoralului. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în Maramureș, local în Crișana, Transilvania, Moldova, zona montană și izolat în zona deluroasă din sud.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi frumoasă, dar va deveni călduroasă, cu o maximă termică de 33…34 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Minima termică va fi de 17…18 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 15 grade.

Prognoza meteo Romania 29 Iulie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 29 Iulie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply