Prognoza meteo Romania 1 August 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 August 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 Iulie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 1 August

În ţară, vremea se va încãlzi din nou în mare parte din ţarã, devenind cãlduroasã îndeosebi în sud şi sud-vest, iar gradul de instabilitate va diminua semnificativ. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorãri în zonele montane şi submontane şi în sud-estul teritoriului unde pe arii restrânse vor fi averse în general slabe şi izolat oraje; în a doua parte a nopţii, astfel de fenomene se vor semnala pe alocuri în partea de vest-nord-vest a ţãrii, unde şi vântul se va intensifica. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 32 de grade, mai ridicate în sud şi sud-vest, spre 34 de grade în Lunca Dunãrii; minimele termice vor fi cuprinse între 11 grade în depresiunile intramontane, unde vor fi condiţii de ceaţã şi 20…21 de grade pe litoral şi local în vestul teritoriului.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi în general frumoasã, dar va deveni cãlduroasã, cu o maximã termicã de 31…32 de grade. Cerul va fi variabil, trecãtor cu înnorãri ziua, dar probabilitatea de ploaie va fi foarte redusã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 19…20 de grade, uşor mai coborâtã în zona periurbanã.

Prognoza meteo Romania 1 August 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 1 August 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply