Prognoza meteo Romania 2 August 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 August 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 2 August 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 2 August

În regiunile vestice și nord-vestice, în special în prima parte a zilei, cerul va fi înnorat, va ploua și vântul va sufla în general moderat. În centrul, în estul și local în sudul teritoriului, în orele după-amiezii, instabilitatea atmosferică se va manifesta local prin dezvoltări noroase convective, averse, oraje și intensificări de scurtă durată ale vântului (izolat chiar vijelii, cu probabilitate mai mare în sud-est). Vor fi condiții de grindină și pe alocuri, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp. În cursul nopții, în toată țara, cerul va deveni variabil, iar vântul în general slab. În Câmpia Română, în Lunca Dunării și Podișul Dobrogei, vremea va fi călduroasă, local caniculară, cu disconfort termic ridicat, astfel că se vor înregistra temperaturi între 33 și 36 de grade și indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități; în celelalte zone, dar mai ales în nord și centru, regimul termic va fi mai ponderat, cu maxime termice între 24 și 32 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22…23 de grade pe litoral.

La BUCUREȘTI,

Vremea va deveni caniculară, iar disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând să atingă pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în orele după-amiezii când se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 34…35 de grade, iar cea minimă de 20…21 de grade, ușor mai coborâtă în zona periurbană.

Prognoza meteo Romania 2 August 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 2 August 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply