Prognoza meteo Romania 3 August 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 August 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 August 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 3 August

Valul de căldură va cuprinde regiunile vestice, sudice și sud-estice, unde pe arii relativ extinse va fi caniculă și disconfort termic ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) depășind pragul critic de 80 de unități. În restul teritoriului vremea va fi călduroasă. Temperaturile maximele se vor încadra între 28 de grade în nordul litoralului și 38 de grade în Lunca Dunării, iar minimele între 15 și 25 de grade, mai coborâte în estul Transilvaniei spre 12 grade. Cerul va fi variabil în nord-vestul țării și la munte, unde izolat, după-amiaza și seara vor fi posibile averse slabe și descărcări electrice și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab până la moderat.

La BUCUREȘTI,

Va fi caniculă și disconfort termic ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând să depășească pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă va fi de 36…37 de grade, iar cea minimă de 19…22 de grade. Cerul va fi mai mult senin și vântul în general slab.

Prognoza meteo Romania 3 August 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 3 August 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply