Prognoza meteo Romania 4 August 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 August 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 August 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 4 August

Valul de căldură va cuprinde toată țara și se va intensifica, pe arii extinse va fi caniculă, iar disconfort termic foarte accentuat se va resimți în majoritatea zonelor, astfel că indicele temperatură-umezeala (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități în mare parte din zi; temperaturile maxime se vor încadra între 32 și 39 de grade, izolat posibil în jurul a 40 de grade în sudul extrem. Minimele termice vor fi cuprinse între 17 și 25 de grade, ușor mai coborâte în depresiuni. Pe litoral, valorile termice diurne vor fi agreabile, de 28…30 de grade. Cerul va fi variabil, cu perioade scurte în care pe spații mici vor fi înnorări, averse slabe și oraje -după-amiaza în zonele montane și submontane, iar seara și noaptea în vest-nord-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, mai ales în a doua parte a intervalului, la altitudini mari la munte și izolate în celelalte zone.

La BUCUREȘTI,

Valul de căldură se va intensifica, va fi caniculă, iar disconfortul termic foarte accentuat; temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 39 de grade, cea minimă va fi de 20…22 de grade și indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși semnificativ pragul critic de 80 de unități în mare parte a zilei. Cerul va fi mai mult senin și vântul va sufla în general moderat.

Prognoza meteo Romania 4 August 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 4 August 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply